Страшна аварія у Немирівському районі. Загинуло четверо колег

Страшна аварія у Немирівському районі. Загинуло четверо колег
Біля села Чуків Немирівського району зіткнулося два автомобіля. У результаті ДТП четверо людей загинуло та двоє із різними ушкодження потрапили до лікарні.

За попередньою інформацією винуватцем ДТП став водій «Жигулів», який виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із позашляховиком.

За кермом «ВАЗу» був 33-річний чоловік, який працює торговим агентом на одному із вінницьких підприємств. Чоловік їхав разом із своїми колегами. Пасажири, жителі Вінниці, троє чоловіків 25, 21 та 56 років та 22-річна дівчина загинули на місці.

До Немирівської районної лікарні потрапили водій «Жигулів» та 28-річна кермувальниця Фольксвагена.

Відео дня

-       Відкрито кримінальне провадження. У рамках розслідування призначено ряд експертиз та встановлюються причини аварії, - повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (96)
  • Любов Воловик

    Водій 9-ки живий.Суди ще тривають.А Янка моя кума і сосідка.Я хрестила її маленьку принцесу.
  • Анонім

    Та щоб здохли ті, хто винен в цій аварїї!!! Як я ненавиджу їх! Забрали кохання всього мого життя, милого мого. Раніше читали разом цей сайт, а зараз я читаю про нього сама. Сволота! Чого було так гнати і одному і другому?! Геть з цього світу, здохніть!!!
  • Анонім

    НЕМНОГО ПОПРАВЛЮ, ЭТО ТАУРЕГ ВЛЕТЕЛ В 9-КУ,А  БОКОМ 9-КА ЕХАТЬ НЕ МОГЛА.....

    Черныш Виктория reply Анонім

    девятку занесло на повороте и как там уже получилось они столкнулись, не важно в кого кто, главное боком девятка влетела в Таурек, ну или наоборот оба двигались же..
  • Черныш Виктория

    да и еще одно, там не было лоб в лоб, если вы все тут такие умные с учетом во главе кими райкин то наверняка видели что на фото что девятка в Таурек влетела боком...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up