Срібляста «Шкода» збила дівчину на пішоході біля озера з лебедями

Срібляста «Шкода» збила дівчину на пішоході біля озера з лебедями
Аварія сталась сьогодні, четвертого травня, близько сьомої вечора. Машина збила 26-річну дівчину, коли та переходила дорогу на пішохідному переході, від Універмагу до Центрального парку. Потерпілу одразу госпіталізувала швидка, яка за збігом обставин їхала позаду.

За словами очевидців, дорогу дівчина переходила за правилами, на пішохідному переході. Зелена «Мазда» зупинилась, щоб пропустити дівчину. Срібляста «Шкода» їхала позаду і обганяла іншу машину з правого боку.  

Також очевидці стверджують, що водій  їхав зі швидкістю близько 100 км, бо коли загальмував, автомобіль проїхав ще метрів 20.  

Відео дня

На місце події прибуло три екіпажі ДАІ.

Як повідомили працівники Державтоінспекції, потерпілу 26-річну дівчину забрали в лікарню. За збігом обставин, карета швидкої допомоги їхала позаду і швидко надала першу медичну допомогу. 

Коли журналіст "20 хвилин" прибув на місце події, водія там не було. Він проходив тест на вміст алкоголю в крові. Втім, за словами працівників ДАІ, підозри на алкоголь немає, тест роблять бо того вимагає процедура.

За попередніми даними, водія можуть звинуватити за статтею 286, частина 1, спричинення потерпілому тілесних ушкоджень середньої тяжкості.  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Дарья

    А все через поспіх. Бажаю дівчині швидкого одужання.
  • Проценко Дима

    Якщо не зраджує память, то в напрямку Хм.Ш одна полоса руху на даному переході, а в напрямку Соборної дві.

    Так скажіт як потрібно було Мазді їхати і стати, щоб шкода справа її обїхала?
  • dmishe

    Лишить прав вождения водителя.

    Анонім reply dmishe

    О себе позаботься!
  • Андронюк Павел

    Лишать таких права! Им не место на дороге! Пусть научится ходишь по пешеходным переходам

    Анонім reply Андронюк Павел

    Интересно мне: за что лишать прав водителя? Есть доказательства его нарушения? Он превысил скорость или был пьян? Может он искал кого задавить? Где зелёная мазда, где она мог её обгонять справа, если там только одна полоса для движения и мазда могла стать только возле правого края проезжей части. Если мазда дала себя объехать справа значит она нарушила правила и закрыла обзор шкоде. Если же шкода обгоняла мазду, значит это было до пешеходного перехода, еще при движении. Кто определил скорость движущегося объекта (шкода). В динамике и плотном потоке скорость 40-50 может показаться как 120. По каким правилам девушка переходила дорогу? Она двигалась по пешеходному переходу...и что? Это не соблюдение правил, а поиск положенного места для перехода проезжей части. А дальше надо соблюсти остальные правила. Пешеход должен убедиться в том, что он никому не мешает и не создаёт угрозы ни для себя ни для окружающих то только тогда можно переходить дорогу. Об этом ничего не написано. Так почему же надо лишать прав водителя шкоды? Я не отрицаю того, что это нужно сделать просто у меня вопрос по поводу обоснований данного решения.

    Анонім reply Анонім

    И мне тоже интересно.

    Моня Плешивый reply Андронюк Павел

    Пусть еще пешеходы научатся переходить дорогу 

    Моня Плешивый reply Моня Плешивый

    Автор, я что не правильно написал??? Зачем ты мой коментарий на половину удалил??? Наверное ты тоже так переходишь дорогу.

    Анонім reply Моня Плешивый

    Во во, а то натинут черные ачечи, воткнут нос в мобилу и дорогу переходят.

    Анонім reply Андронюк Павел

    Умник оставь свои гнилые выражения при себе, от этого никто не застрахован. По моему тебе места вобще нигде нет!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up