П’яний водій на «Лексусі» по сходинках спустився з Європейської площі. Є відео

П’яний водій на «Лексусі» по сходинках спустився з Європейської площі. Є відео

Під час вихідних камери відео спостереження  зафіксували, як п’яний їздить по Меморіалу Слави на автівці.

«Вночі з 21 на 22 січня 2018 року в Вінниці по Меморіалу Слави  їздив автомобіль. Коли працівники Ситуаційного центру це побачили, вони викликали патрульну поліцію. Камери зафіксували номер авто», – розказує заступник начальника «Муніципальної поліції» Віталій Чигур.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Baw у Вінниці на Automoto.ua.

Наразі, водія затримали. Як з’ясувалось, він був напідпитку.  

Відео дня

На чоловіка складено протокол за статтею 130 Кодексу про адміністративні порушення – керування у нетверезому стані. Йому загрожує штраф від 10 200 до 40 тисяч гривень і позбавлення права керування на один рік.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Александр Балаганов

    У таких тварей у которых нет ничего святого(езда по могилам героев)надо отбирать права пожизненно.
  • Daily

    треба писати п'яний дебіл  а не водій
  • Юрий Бондарук

    до яких ще 40 тисяч? закон ще не прийнятий!

    Next reply Юрий Бондарук

    Ст. 130 КУпАП в останній чинній редакції від 27 липня 2016 року.

    Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп'яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, -

    тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік і на інших осіб - накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up