Під Калинівкою поїзд переїхав мотоцикл. Двоє студентів загинули, один в реанімації

Під Калинівкою поїзд переїхав мотоцикл. Двоє студентів загинули, один в реанімації
Троє студентів 18 та 19 років переїжджали залізничну колію на двоколісному мотоциклі «Мінськ» та потрапили під колеса потягу. За словами правоохоронців, хлопці переїжджали в недозволену місці.

Аварія сталася вчора, 21 жовтня, близько десятої години вечора біля  станції Голендри. Черговий по залізничній станції Голендри Південно-Західної залізниці повідомив у міліцію про те, що швидкісний потяг сполученням Дніпропетровськ-Трускавець здійснив наїзд на мотоцикл.

В результаті аварії  двоє пасажирів віком  18 та 19 років загинули на місці.  19-річного  водія забрали до реанімації. Стан його надважкий.

- Слідчо-оперативною групою попередньо встановила, хлопці  на мотоциклі «Мінськ» намагались переїхати залізничну колію у невстановленому місці, -  розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Відео дня

 

.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України. Ведеться слідство.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Анонім

    Ну ладно, тут факти самі за себе говорять про те, хто винен, а ось коли б це була аварія з машиною, на водія б зараз навішали звинувачень. як на ялинку прикрас....
  • Григорович Александра

    Шановні аноніми!

    Не знаючи подробиць і правди, не потрбіно обговорювати і казати хто винен ,а хто -ні.

    Ніхто з вас не знає , що може трапитися з вами до вечора.

    Тож залишіть свій сарказм та тупі мізки для себе!

    Те, що сталося було дано Богом.

    І запам'ятайте ВИ НІХТО НЕ В ПРАВІ СУДИТИ хлопців!

    Цього права вам ніхто не надавав!

    Торонтуй reply Григорович Александра

    Боком оно было дано. Мозгов-то ноль.

    Анонім reply Григорович Александра

    Короче - думать запрещено! Продолжаем бухать, хапать, пышатысь и как следствие всего - скорбить.
  • Анонім

    Ви клоуни галімі Не гнівіт БОГА. Але в таких як ви не має ні віри ні совісті, такІ Шо ти один чи другий хочиш свойми насмішками в коментах доказати. Я цих парней знаю із пельонок  вони любили, як  кожені нормальні парині, замітьте нормальні, спорт , мотоцикли, пиво, ітак дальше Я їх уважаю. На тому місці де вони загинули були і інші втрати добрих людей. Подумайте над свойми словами ви ше можете шось змінити в собі,і своєму житі. А вони нажаль не можут повернути.

    ВІЧНА СВіТЛА ПАМЯТь вам Мак і Віктор Земля вам пухом.................!!!

    К.О.О

    Анонім reply Анонім

    ОГЛЯНУТИСЯ, ЧИ НЕ ЙДЕ ПОЇЗД - СЛАБО?

    на ділянці Жмеринка-Козятин немає ЖОДНОГО переїзду, який не перекривається!!! І взагалі, згаданий поїзд волочиться 60-70 км/год, побачити можна було!
  • Ганська Таня

    Ніхто не застрахований від нещасного випадку і не має права когось судити, це невимовна втрата для рідних, близьких, друзів і просто знайомих, адже загинули зовсім юні хлопці, у яких все життя було попереду, Просто не розумію де в людейбереться  стільки жорстокості, не  має краплі співчуття...

    Анонім reply Ганська Таня

    Це не нещасний випадок. Це смерть від власної тупості та необачності.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up