Неподалік ТТУ перевернувся автомобіль

Неподалік ТТУ перевернувся автомобіль
"На Революцій перевернута машина лежить на трамвайних коліях. Трамваї не ходять" - таке повідомлення отримала редакція від читачів.

На Хмельницькому шосе сьогодні, 28 серпня,  близько 12 години сталась аварія. Зіштовхнулось два автомобіля: БМВ та вантажний "Мерседес", один з них перекинувся.


- Я їхав в сторону центра. Раптом червоне БМВ, що рухалось по зустрічній смузі, різко повернуло вліво, стукнулось в мене і перевернулось, - розповів водій вантажівки. - Я в шоці. Нащо мені ці проблеми? Я з Білої Церкви. Проїздом тут.

Перевернута машина лежить на трамвайних коліях. Вона пом'ята і без одного колеса. У вантажівки погнутий передній правий бік.
 
На місце події виїхали два екіпажі Державтоінспекторів. Швидку не викликали, ніхто сильно не травмувався. У водія БМВ видно подряпини. Від коментарів щодо причин аварії він відмовився.

 Через деякий час інспектори ДАІ разом з працівниками ТТУ та перехожими, перекинули машину на дорогу, звільнивши колії. Рух трамваїв відновився. 

Відео дня

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Поважайте інших!

    Діагноз БМВводи!!!! Літають на драпаках як ненормальні !!!
  • !

    Водій абсолютно нормальна, адекватна людина. працює на доставці грузів, наче Нова Почта. Багато разів доставляв мені грузи, нормальна адекватна людина, ... думав проскоче, не встиг... від такого ніхто не застрахований... бережить себе !
  • Tarik Salkevich

    Шкода бешку, рідкісна. А власник- рідкісний їздун)
  • Бо Віктор

    Перетнув 2-ну суцільну розмітку, що спричинило ДТП. Лишити прав на довічно, хай покатається на трамвайчиках якщо уже понти очі повиїдали

    Накорчевский Олег reply Бо Віктор

    там не 2йна суцільна..там перерив. це поворот з хмель.шосе на л.ратушну.

    він просто не пропустив і думав проскочить.

    Вячеслав reply Накорчевский Олег

    там двойная, гайцы возле заправки стоят и ловят кто выезжая со дворов её переезжают и поворачивают налево в сторону автовокзала

    Читач reply Вячеслав

    там не двойна спошна, а сплошна тільки одна друга переривчаста для повороту з Хмельницького шосе на Л. Ратушну. ДАІ ловить тих, хто не бачить там знак і повертає з Л. Ратушної на Хмельницьке шосе через сплошну (лівий поворот в сторону Аналога)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up