На Юності 18-річного велосипедиста збив трамвай. Діставали 12 рятувальників (ВІДЕО)

На Юності 18-річного велосипедиста збив трамвай. Діставали 12 рятувальників (ВІДЕО)

Сьогодні, 14 вересня 2016 року, близько пів на дев’яту годину ранку  неподалік зупинки громадського транспорту на проспекті Юності під трамвай потрапила людина. З-під трамваю потерпілого діставали 12 рятувальників.

У прес-центрі рятувальної служби «101» розказують, що 18-річний велосипедист намагався переїхати трамвайну колію у напрямку пішохідного переходу.

За інформацією відомства, водій трамваю сигналив велосипедисту. Але той був в навушниках, тому не зреагував вчасно, в результаті чого його затиснуло на землі під кабіною трамвая.

За допомогою пневматичних подушок бійці ДСНС визволили постраждалого з-під трамваю та передали його лікарям швидкої медичної допомоги.

Відео дня

Наразі хлопця відвели в лікарню. Його стан середньої важкості.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Didorenko Ruslan

    І ще, по вулиці Брацлавська є велосипедна доріжка, яку зробили на тротуарі. (розділили тротуар, є пішохідна і велосипедна доріжка). Але бидло-велосипедисти їздять проїзною частиною.... їм чхати на ПДР
  • Didorenko Ruslan

    Згідно ПДР, а саме 6.5

    Якщо велосипедна доріжка перетинає дорогу поза перехрестям, велосипедисти зобов’язані дати дорогу іншим транспортним засобам, що рухаються по дорозі.



    16.12

    На перехресті рівнозначних доріг водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу транспортним засобам, що наближаються праворуч.



    Цим правилом повинні керуватися між собою і водії трамваїв.



    На будь-якому нерегульованому перехресті трамвай, незалежно від напрямку його подальшого руху, має перевагу перед нерейковими транспортними засобами, що наближаються до нього по рівнозначній дорозі.







    16.7

    Якщо сигнал регулювальника або зелений сигнал світлофора дозволяють одночасно рух трамвая і нерейкових транспортних засобів, трамваю надається перевага незалежно від напрямку його руху
  • Анонім

    лично я пишу, что надо соблюдать ПДД и небыть наглыми ...а кто здесь узколобый надо еще разобратся
  • Анонім

    В который раз убеждаюсь в ущербности мышления велосипедистов. Зачем лететь через цветочный рынок где куча людей, если на противоположной стороне Юности есть велодорожка?

    Брюнеткін Петро reply Анонім

    По которой нормально не проедешь через, опять же,(снизу - вверх) -  парковку возле "Грош", остановку с толпой людей, проезд к домам, те же трамвайные колии с "гонущимся" чтобы успеть переехать проспект трамваем, узкий пешеходный переход. УЩЕРБНОСТЬ ОНА НЕ ПРИВЯЗАНА К ГРУПАМ ЛЮДЕЙ ---- А КОНКРЕТНО К КАЖДОМУ ЧЕЛОВЕКУ. И ГОВОРЯ ТАК ВЫ ПОКАЗЫВАЕТЕ ТОЛЬКО СВОЮ УЩЕРБНОСТЬ И УЗКОЛОБОСТЬ (ПОБЫВАЙТЕ НА МЕСТЕ ЧЕЛОВЕКА ПЕРЕД ТЕМ КАК СУДИТЬ ЕГО!!!!!!!!

    Анонім reply Брюнеткін Петро

    это вы кому рекомендуете???

    Брюнеткін Петро reply Анонім

    ...а Вы присмотритесь ...)

    Анонім reply Анонім

    это верно!!!  есть велодорожка-которая ничем не отличается от тротуара...там посточно топчатся пешиходы ,дети , но правила есть правила!!! очень много люди нарушают и велосипедисты и пешиходы и автомобилисты но себя не видят ,а другие "все козлы"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up