На «Урожаї» ДТП. Свідки кажуть: "Водії автомобілів не поділили дорогу"

На «Урожаї» ДТП. Свідки кажуть: "Водії автомобілів не поділили дорогу"
Біля ринку "Урожай", четверо автомобілів потрапили в аварію. Двоє з них просто стояли. За словами свідків, водії автомобілів просто не поділили дорогу.

ДТП сталося сьогодні, 26 червня.  На дорозі біля ринку стоїть чотири автомобілі: "Opel", "Seat", "Volkswagen" та "KIA".  Двоє останніх взагалі стояли і просто потрапили під «роздачу».

Як розповідає один зі свідків,водій на «Opel» розвертався, а водій на «Seat» ударив його. В результаті постраждали ще дві автівки.

У «Opel» та «Seat», розбиті передки та бампери, які лежать просто на дорозі. Серед учасників ДТП є іноземці.

Відео дня

На місці події працюють два екіпажі ДАІ, які опитують свідків та вимірюють відстань рулеткою.

Ще один із свідків розповів, що ззаду автівок рухався тролейбус, у якому працював відеореєстратор. Його вже вилучили правоохоронці.

В момент, коли кореспондент був на місці події «Seat» забирав евакуатор. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Да, и валютчикам досталось, шарик круглый..
  • -=UA=- VIN

    Шевченко Александр reply -=UA=- VIN

    и что?

    -=UA=- VIN reply Шевченко Александр

    Ты что, слепой. Пересечение двойной сплошной. Говорят же, проблемный перекресток.  
  • Злий Вареник

    Дурне там перехрестя. Навіть не саме перехрестя, а спосіб його регулювання. Зробіть паузи, щоб пару секунд червоне було усім - дурні доїдуть, розумні постоять.
  • Анонім

    Там вообще весело, на "Урожае".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up