На Пирогова 19-річний водій на «Таврії» збив насмерть 78-річну бабусю

На Пирогова 19-річний водій на «Таврії» збив насмерть 78-річну бабусю
Аварія сталася, вчора, 25 листопада, близько 17 години. За версією поліції, жінка переходила дорогу у невстановленому місці. На жаль, вона померла в лікарні.

На вулиці Пирогова неподалік зупинки громадського транспорту «Зої Космодем’янської» по середній смузі руху їхала  «Таврія». Саме в цей час там переходила дорогу 78-річна пенсіонерка. Як розказують у відділі комунікації ГУ Національної Поліції у Вінницькій області,  19-річний водій, керуючи автомобілем «ЗАЗ 1102-Таврія», допустив наїзд на пішохода.

В результаті аварія пенсіонерка отримала численні  тілесні ушкодженнями. Карета швидкої допомоги забрала потерпілу в  лікарню. На жаль,  під час надання медичної бабуся померла.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України. Автівку помістили на штраф майданчик. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого 19-річному хлопцю загрожує до 8 років тюрми.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    Это опасное место, там - то туда то обратоно наровят перебежать, что б успеть на траспорт, причем бегут все с головы трамвая или троллейбуса. Т.е. вне обзора. А водителю как повезет...
  • Анонім

    Блин да там постоянно пенсионеры и не только бегают как хотят... а водитель отвечает((( Жаль бабушку но она прожила жизнь и на старости сама виновата что полезла, а парню жизнь калечить....нужно уже полиции заняться  именно пешоходами. сделать для них штрафы как для водителей (и хотя бы месяц по городу их бы по ловить)  и тогда бы думали мозгами где перейти дорогу.
  • Романова Машуля

    Люди! Я в ужасе от ваших комментариев! Отношение к данной бабке хуже чем к бродячему псу. Вам старики мешают жить? Вы наверное не собираетесь стареть? Вы думаете, что вы никогда не станете пенсионерами?

    И никому и в голову не пришло что это чей-то близкий человек.

    Анонім reply Романова Машуля

    Жалко обоих. Но Бабушка в свои 78 (если была в здравом уме) подумала бы....что она лезит под колеса. Парню жизнь поломать легко тюрмой но по сути он то и не виноват.....еще в садике учат нас как переходить дорогу и если ты нарушаешь то понимаешь что либо очень осторожным нужно быть, либо повезет/неповезет. там 20 метров до перехода а нет лутше выбежать из-за тролейбуса и наделать горя своей родне и кому то....
  • Григорович Александра

    Не розумію, в чому винен той хлопець.

    Ми з подругою були свідками того, що сталося...

    Баба сама була вина, а життя хлопцю скалічила.

    І де справедливість?

    Анонім reply Григорович Александра

    Да не факт что ему что то будет. При грамотном  построении защиты  его оправдают.   Судя  с фото  превышения не было.  Если правильно   все  оформить - то  можно доказать  что бабка  не на пешике была - это раз.  Не удостоверилась в том,  что ТС на безопасном   расстоянии - это два. Виновата бабка. Парень    ни в чем не виноват.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up