На Київському мосту «Опель» врізався у «Жигуль». Вм’ятини на останньому рівняли молотом

На Київському мосту «Опель» врізався у «Жигуль». Вм’ятини на останньому рівняли молотом
Перед аварією водій «Жигуля» лише виїхав зі свого подвір’я. Чоловік живе поряд, тож рівняти погнутий багажник та заднє крило автівки йому допомагали сусіди.

Аварія сталась сьогодні, 22 липня, близько 9.00 на вулиці В’ячеслава Чорновола, перед в’їздом на Київський міст.
- Лише виїхав з подвір’я, перестроївся і мене ззаду стукнув «Опель», - розповідає водій «Жигуля». – Погнув мені багажник.

Чоловіку на вигляд близько 60 років. Йому допомагають ще кілька людей. Хлопець пробує ломом вирівняти погнутий багажник. У машини не крутиться заднє ліве колесо. Його знімають і прямо на дорозі пробують вирівняти крило молотом.
Від удару в «Жигуля» також вилетіло заднє скло, його уламки валяються біля машини.
Побитий «Опель» стоїть трохи далі, за автомобілем ДАІ. В машини розбитий перед. За словами інспектора ДАІ ніхто з людей не постраждав, тож швидку не викликали.


Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вінничанин

    Який ще "Київський" міст!?  Де та Київська разом з Києвом?!

    Міст з Пятничан на Пятничанську слобідку  називаєься Пятничанським", хоч у...рися.

    Понаїхало тут неуків паРашенських і козаків Палестинських - все перекрутять і обблюють, ще й вулиці поназивать іменами свої злочинців -  Фелікса Кона,Крзліцного, Тарногродського, Свєрдлова, Совєтской, Горького и іншої мразоти . Тьху!.

    Requiem reply Вінничанин

    Информацию о названии моста можно было выложить с меньшими нервозатратами. А этот мост, большая часть винничан, не проживающая на Пятничанах, называет именно "Киевским".

    А по поводу названия улиц - так это наша история. Какая есть, но все-же.... со временем все переименуется.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up