На Хмельницькому шосе швидка збила працівника похоронного бюро. Аварія сталась на пішохідному переході (ОНОВЛЕНО)

На Хмельницькому шосе швидка збила працівника похоронного бюро. Аварія сталась на пішохідному переході (ОНОВЛЕНО)
За словами свідків, чоловік переходив дорогу на зелене світло коли його збила карета швидкої допомоги. Потерпілого доставили до лікарні.

ДТП сталось вчора, 30 липня, близько 19.00 на Хмельницькому шосе, поблизу трамвайної зупинки «Палац школярів та юнацтва». На місце аварії приїхало одразу три екіпажі ДАІ. Зібрались перехожі та кілька свідків. Чоловік, якого збили, переходив дорогу по пішохідному переході, від «Палацу школярів» до трамвайної зупинки.
- Швидка об’їжджала автомобілі, які зупинились на світлофорі, - розповідає свідок аварії. – Перед нею було здається машин чотири чи п’ять. Мій знайомий переходив дорогу і машина його збила. Я стояв з іншого боку дороги і все бачив. Одразу підбіг і перевернув його, бо він втратив свідомість і почав задихатись.
За словами чоловіка, вони із постраждалим працюють у похоронному бюро, що знаходиться неподалік. Повертались ввечері з роботи додому.
Швидка, яка збила чоловіка залишилась чекати слідчого. Під автомобілем – босоніжок потерпілого.
- У нас був виклик в район Лісопарку, - розповідає водій швидкої. – Молодий хлопець впав із моторолера і лежить без свідомості. Мало хто з водіїв пропускає швидку, потрібно якнайшвидше доїхати, бо від цього залежить життя людини.
- Приїжджаєш на виклик пробираючись між автомобілями, а люди кричать чого так довго їхали, - каже лікар швидкої допомоги. – Всі хочуть, щоб до них приїхали за дві хвилини, а дорогу ніхто з водіїв не дає.

Водій одного з автомобілів, які зупинились перед пішохідним переходом, сьогодні вранці прислав в редакцію запис ДТП знятий відеорєстратором. На ньому видно подробиці нещасного випадку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • вова беломор

    4. ОБОВ’ЯЗКИ І ПРАВА ПІШОХОДІВ

     

     4.13.У разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком червоного та (або) синього кольору і (або) спеціальним звуковим сигналом пішоходи повинні утриматися від переходу проїзної частини або негайно залишити її.



    З огляду на те, що спеціальні транспортні засоби можуть відступати від вимог дорожніх знаків, розмітки і сигналів світлофорів, пішоходи, незважаючи на перевагу в русі на пішохідних переходах, зобов’язані утриматися від переходу проїзної частини.
  • кукуріку

    усі такі розумні щодо викликів "Швидкої"....всі хотять щоби до них долітали за долі секунд - а  поступитися дорогою - НІХТО не хоче. водій однозначно в даній ситуаціх винен - він же водй - їхав на червоне збив.??? ні - він не винен - він при виконанні своїх службових обов'язків кермував каретою швидкої . виконував свою роботу професійно - зоріїнтувався  блискавично. українскому дункану маклауду бажаю швидше одужати - нові пригоди його чекають!! скільки ще карет швидкої по місту  не рихтованими його дупою  їздять?)) УХАХАХАХ водію волю і працювати так, як працює - а дункану макладу - по пиці ПДД !!!
  • Langonier Юра

    жалко водителя скорой :( а пешеход глупое животное, у которого вместо мозга деревянный протез
  • Nataliia Litomina

    А я не согласна. "Скорая" так объезжала, что пешеход мог и не видеть ее. Это очень опасная ситуация, и не раз на пешеходных переходах людей сбивали именно таким образом. Если работали только маячки без сирены, то пешеход просто физически не мог видеть "скорую", а значит и пропустить.

    гость 1 reply Nataliia Litomina

    Даже когда едем с сиреной пешеходы переходят, смотрят в сторону скорой, но никто не может остановиться на 10-15 секунд чтоб пропустить, надо же перейти, они же на зебре.

    кукуріку reply Nataliia Litomina

    "пить меньше надо! надо меньше пить " (С) - знаменита фраза  із совкового  фільму може врятувати багато життів. до речі. скільки промілє алкоголю було в крові у винуватця  - ой вибачччтеее!!! :DDD - у дункана маклауда із Лісопару?

    утомило reply Nataliia Litomina

    Есть запись видеорегистратора где только глухой не услышит сирены скорой! И вообще пешеходный "переход" а не "перебег" а это значит что надо переходить а не перебегать переезжать переползать! Ну у водилы гемора......

    Vladimir reply Nataliia Litomina

    На сайте есть видео с регистратора этого происшествия, там четко слышен звук сирены. Наверное пешеход был глухим.

    Микола reply Vladimir

    А може він і був глухий, тоді що ?

    Langonier Юра reply Микола

    тогда добить его нужно, ибо глухие дорогу не перебегают!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up