Дві ДТП на одній дорозі: мазут і лобове зіткнення

Дві ДТП на одній дорозі: мазут і лобове зіткнення
На автодорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка водій вантажного автомобіля «Fredliner 120», який перевозив мазут, розлив небезпечну речовину під час руху автоцистерни. Також на цій же ділянці дороги зіткнулося два легковика. Правоохоронці встановлюють всі обставини аварій та перевіряють причинний зв’язок між розливом мазуту і ДТП.

Пригоди сталися вчора, 2 серпня, близько 20:00.

Причиною розливу мазуту стала технічна несправність автоцистерни.

У ході перевірки правоохоронці встановили, що жодних документів, які необхідні для дорожнього перевезення небезпечного вантажу, водій не має.

Відео дня

- На водія та відповідального представника вантажовідправника складено адміністративні протоколи і вручено припис на усунення недоліків, - казуть у прес-службі ДАІ області.У цей же час та на вказаній ділянці дороги 29-річний житель міста Одеси за кермом "Москвич ІЖ 27175" не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну змугу, де зіткнувся з "Ауді А-4", що рухалась назустріч. За кермом "Ауді" перебував 32-річний житель Вінницького району.

В результаті ДТП водії обох автівок госпіталізували до лікарні.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Который раз замечаю и хочу спросить, что такое Fredliner? Автор, познай тему, пиши правильно, - Freightliner. Я полагаю имелся в виду грузовик этой марки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up