ДТП зі скутером на Соборній на півгодини паралізувало рух трамваїв

ДТП зі скутером на Соборній на півгодини паралізувало рух трамваїв
На перехресті вулиць Соборної та Артинова двоє неповнолітніх хлопців на скутері «Хонда» зіткнулись з чорним «Мерседесом», за кермом якого була жінка. Сталось це сьогодні, першого жовтня близько п’ятої години вечора. На щастя, швидка нікого не забирала. Хлопці сильно перелякались.

Як розповіли свідки зіткнення, хлопці на скутері їхали по Соборній в напрямку універмагу, жінка рухалась по вулиці Артинова. На думку свідків, у ДТП винна жінка на «Мерседесі».

- Я переходила дорогу по Соборній біля кінотеатру, хлопці зупинились, щоб мене пропустити, потім майже перейшла, і побачила як машина і скутер зіткнулись, обоє їхали на невеликій швидкості, але жінка мала б їх пропустити, бо вони рухались по головній дорозі.

Відео дня

17-річний Андрій, власник скутера розповів, що при зіткненні перелетів через капот, він увесь час тримався за передпліччя і казав, що дуже болить рука. Інший хлопець, 16-річний Микола забив ногу. Біля постраждалих хлопців стояли їх друзі. Не дивлячись на переляк, хлопці вважають, що на дорозі все робили правильно.

Поки батько Андрія добирався до місця події, «шефство» над неповнолітніми взяли небайдужі свідки та перехожі.

- Не підписуй ніяких протоколів, батько приїде, тоді й підпише, - радили вони. Тим часом інспектори складали протокол і регулювали рух на перехресті. Через зіткнення трамваї на Соборній не працювали майже півгодини.

В машині з лівого боку утворилась вм’ятина. Скутер, що опинився під колесами автомобіля постраждав більше і не заводився. Пошкоджене переднє колесо, пластикові накладки та деякі інші елементи.

Previous Next

- Хто винний в аварії, нехай вирішує міліція. Машина застрахована, а півгодинний простій трамваїв доведеться оплатити теж мені. Для мене важливіше, щоб хлопці були здорові бо вони неповнолітні, тому коли приїде батько хлопчика, я наполягатиму на медичному огляді, щоб все було добре, - так прокоментувала ситуацію жінка, що була за кермом «Мерседеса».

Коли приїхав батько хлопця, всі учасники ДТП поїхали в Державтоінспекцію, щоб продовжити розбиратись в інциденті. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Танюшка

    Ну конечно, сделают женщину виноватой. А то как эти малолетки шастают между машинами – то это фигня.
  • Танюшка

    Деякі жінки набагато краще водять, ніж деякі чоловіки. А найкращі кухарі - це саме чоловіки, найкращі тістечка випікають також саме чоловіки. Тому порівняння не вдале. Не захищаю жінку на мерседесі, але хлопці на скутері, не напевно, а точно, без водійських прав. І про правила дорожнього руху знають в 100 різів менше, ніж та жінка. Нещодавно спостерігала, як малолітній хлопець на скутері створив аварійну ситуацію, в якій постраждали б і перехожі, і тролейбус, і два автомобілі. Хлопець виявився сином моїх знайомих. Йому 14 років. Як Ви вважаєте, дитина може керувати у такому віці транспортним засобом? А у батьків цих хлопців на скутері (як, в принципі і в моїх знайомих) все в порядку з головою? Напевно ні. Тому, особисто моя думка, скутерами повинні керувати люди з водійськими правами!

    Бадрак Андрій reply Танюшка

    якщо не знаєте, то навіщо оце тут писати, я не спорю 17 років це не таких вже й вік, але пробачте, називати мене "малолєткой" ви не маєте ніякого права. і повірьте поки та жінка довезла мене в ДАІ, то вона пропустила ще 3 таких самих знака, упс

    Бадрак Андрій reply Бадрак Андрій

    і шолом, до речі, у мене був, тільки от я не бачив сенсу бігати з ним, щоб камера побачила

    Кими Райкин reply Танюшка

    Скутер на фотографии с госзнаком, права категории А1 выдают с 16ти лет. Танюшка, на кухню и в спальню)
  • Prison

    Женщина то виновата, но на парней не мешало бы ещо штрафик выписать за проезд по соборной ибо не*уй жужать там где нельзя... (соответствующие знаки висят, которые запрещают проезд по соборной и каждому водителю в Виннице известно что запрещено)

    Контур А reply Prison

    знаки то запрещают, но есть исключения к этим знакам. пора бы уже знать...

    Prison reply Контур А

    да? то посвятите меня в эти исключения?

    насколько я знаю можно ехать, только в том случае, если нету другого подъезда к пункту конечного прибытия...

    а там к соборной куча обьезных дорожек примыкают, которые позволяют попасть куда угодно при наличии желания.

    Кими Райкин reply Prison

    А че, в тюряге гугл поломали? Изучи ПДД с комментариями, если сам не можешь догнать.
  • Украинец

    Как раз именно в это время сегодня возле Укртелекома кобыла на белой Митсубиси и вопреки всем правилам с правой стороны (ехала в сторону моста) повернула влево пересекая все сплошные, делая огромную пробку и пытаясь заехать на тротуар пешеходной зоны возле Укртелекома - это был пц! Думал убью ее на месте...! Баба за рулем,  равносильно мужику выпекающему сладкое пироженное в духовке! Бабам права в основном покупают как и машины, а что дальше - никому не важно! Пусть теперь эта вип персона мерса, на чесно заработанные покупает пацанам и скутер и лечение и компинсацию, тогда мир, иначе быть не может! А вообще, за такое права у нее нах забрать надо!

    Кими Райкин reply Украинец

    Тане, права забирать - это жОстко, вероятнее всего просто не поняли друг друга(один - зеленый, у второй-женская логика), там для тех кто уступает дорогу дождаться абсолютно свободного "окна" проблематично, по "закрытой" соборной нескончаемый поток машин, троли и трамваи, прикрыться пешеходом получается не всегда).

    Poberezhny Nikolya reply Украинец

    Борец..за свободу...ни на одной фото я не увидел...Шлема...И уверен на 100% что шлема ни у одного не было...Эти долбаные малолетки, которые редко бывают похожи на будущих мужчин в своих зауженых штанах и 3.14 скими челками, просто задрали...они ездят как хотят...я лично одному дорогу перегораживал...обьяснял что он не так должен ездить по дороге...

    так что Не важно на какие деньги даная девушка купила мерс....Виноваты изначально молокососы на дороге!!

    qq reply Poberezhny Nikolya

    У тебя тупая, первобытная логика - женщина не уступила дорогу. Вот. И. Все. А шлемы-хуемы, малолетки не малолетки, уже второе дело.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up