ДТП на Першотравневій – розійшлися миром

На перехресті вулиць Першотравневої та Хмельницьке шосе сталося ДТП. Білий «Форд» врізався у чорне «Міцубіші». Час аварії: 16 липня близько п'ятої вечора.

Аварія обійшлася без потерпілих. У обох машинах знаходилися лише водії авто.

– Тут перехрестя, коли на одному світлофорі вмикається зелений, то наступний вже починає мигати і виходить, що водії виїжджають на зелений, а тут вже червоний і вони тут зупиняються. Очевидно водій не дотримався дистанції чи ґаву зловив. Сьогодні була вже аналогічна ситуація на Соборній, каже інспектор ДПС Ярослав Завальнюк.

Свою провину власник форду визнає:

Відео дня

– Ґаву зловив! Там вже зелений, а цей вже починає мигати.

Водії домовилися скласти європротокол, адже немає потерпілих і шкоди завдано менше як на 25 тисяч гривень.

Світлана Лавренюк

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Так кажуть збитки менше ніж на 25 тисяч, а це що не гроші, добру гаву зловив. Співчуваю йому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up