Александр Печалин: Министр финансов должен уйти

Александр Печалин: Министр финансов должен уйти
Глава союза предпринимателей “Стена” Александр Печалин.

Пока народ наблюдает и волнуется за судьбу страны, наша "новая" власть вносит изменения в Налоговый кодекс по использованию единого налога и тихо-тихо тянут законопроект.

Наше "мудрое" правительство опять предлагает ввести кассовые аппараты единоналожникам, вместо реальных реформ налоговой системы. Мотивируется это следующим бредом: «Метою законопроекту є встановлення належного контролю за продажем товарів іноземного виробництва». Что это за цель и зачем таможня? А теперь внимание - супер четкость и ясность: «а також забезпечення дотримання принципу рівності всіх платників податків перед законом» (может такие же ставки налогов брать с оборотов большого бизнеса и тогда будет равенство). И супер фраза: «та нейтральності оподаткування».

После такого законопроекта министр финансов сам должен уйти. Качество документа говорит нам о качестве реформ и реальных намерениях чиновников:

Відео дня
> 1.Усиление контроля за малым и средним бизнесом. Когда я работал в налоговой, у налоговиков была поговорка: если есть кассовый аппарат - это уже нарушение.

2. Обогащение производителей калькуляторов с встроенным принтером по цене завышенной в 20-30 раз. Почему не обратиться в Китай и пусть нам произведут по восемь баксов за штуку крупную партию на всю страну?

3. Повышение временных и денежных затрат предпринимателя на бюрократию - договор о сервисе (средняя цена - 100 гривен/месяц), кассовая лента, журналы, покупка и ведение, дополнительная отчетность.

Вопрос - зачем? Осуществите надлежащий контроль за качеством законопроектов, не можете качественно – освободите налогоплательщиков от затрат на ваше содержание.

Союз предпринимателей намерен обратиться в Кабинет Министров. В Киеве, в рамках апрельского форума малого и среднего бизнеса, будут работать группы, которые будут разрабатывать изменение в Налоговый кодекс.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    согласен с Печалиным
  • Anonymous

  • Anonymous

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up