Копи вночі зловили слідчого, що керував автомобілем “під шафе”

Копи вночі зловили слідчого, що керував автомобілем “під шафе”

Вінницькі патрульні вночі зупинили автівку, яка їхала посеред дороги, не тримаючись правого краю. Виявилося, що за кермом був п’яний поліцейський - слідчий Тарас Любак.

Про інцидент повідомив очільник громадської організації “Комітет безпеки руху” Володимир Черкас у мережі “Facebook”.

- Поліцейська погоня, погрози і "козиряння" прізвищами високих чинів, багато зірок на погонах і професійна робота патрульних, - пише він. - Так закінчилася історія ще одного міліціонера ... Як і в попередній ситуації, з уже колишнім експертом НДЕКЦ, слідчий Тарас Любак їхав в машині, яка їхала "без його участі".

Інформацію підтвердила прес-служба Управління патрульної поліції Вінниці.

Відео дня

- Він їхав посередині дороги, не тримаючись правого боку дороги. Патрульні зупинили його з метою профілактичної бесіди, - каже прес-секретар патрульної поліції Тетяна Фіщук. - Бо не знали, що там сталося: можливо перепону обминав, чи ще щось. Коли підійшли до авто, чоловік через праві передні двері вискочив надвір і сказав, що він за кермом не був.

Поліцейські склали протокол за статею 130 КУпАП.

Читайте також: Копи вночі затримали п’яного експерта дослідного центру МВС, що їхав “на автопілоті”

Коментарі (14)
  • Анонім

    слили мусорка
  • Vladimir Molotov

    ACAB
  • Анонім

    Доброго дня!

    Мені б дуже хотілось поспілкуватись з одним із представників так званого "Дорожнього контролю Вінниця", тому як дуже цікаво було б почути що ж вони такого побачили в данному випадку, що роздули на всю область, новина просто зашкалює і вже напевно багатьом надоїла!

    Да, людина скоїла правопорушення, а можливо і не скоїла, а просто перейшла комусь дорогу(як кажуть в народі: "як кістка в горлі застряла").....

    Дуже хотілось б взнати, чого ж немає ні одної статті, ні одної новини про травневі свята і патрулювання ДКВ.... Що, нікого не зловили??? Де ж Ваші резонансні статті??? Цікаво як Ви зявляєтесь на розкритті таких супер-пупер злочинів??? Чи Вам просто нецікаво висвітлювати новини простих смертних, Вам цікавіше працювати на замовлення???

    А моя думка, що Ви працюєте на замовлення, тому що Вам прості смертні не цікаві!!!



    З приводу одного із коментів, про відео з машини копів...... Яким чином ДКВ його можуть показати, це не копетенція ДКВ, вони тільки показують те, що можуть змонтувати, переробити і виставити так, щоб насміятись з людини, а на більше, кишка тонка!!!!

    Анонім reply Анонім

    Просто кому-то уж больно хотелось освободить место для трудоустройства очередного важного сына.

    Никому не интересно, что там было в действительности.

    Никто не будет ждать подтверждения или опровержения правонарушения судом, который должен изучить материалы, в т.ч. и видео с регистраторов.

    А информация с заявлений ДКВ и полиции почему-то вызывает много вопросов.

    Но делать общественное мнение на много выгоднее, чем искать правду и соблюдать закон.

    не так ли господа...

    Анонім reply Анонім

    Ви часом не Тарасик?

    Анонім reply Анонім

    Нет, не Тарасик. И никаким образом не утверждаю, что кто-то прав или нет. Если действительно виновен- должен отвечать по закону. Именно по закону, а не по желанию лиц, делающих себе на этой истории славу и которым все равно на закон.

    Как в анекдоте о том, что у попа дочь проститутка
  • Анонім

    Очередная показуха о доблести новых копов. Почему не покажут видео с регистратора машины полиции, если следак утверждает что не ехал за рулем. Или всё таки подстава и показать нечего?..

    DINOSAURofficial reply Анонім

    Авто  само ехало, что не слышали про автопилот от гугл или тесла.  Но думаю в данном случае автопилот от МВД

    Анонім reply DINOSAURofficial

    Автопілот? А повернуло авто на цю вулицю як? У нас же ні одної прямої вулиці немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up